Garantam obtinerea atestatului
Click here for more

Consiliere telefonica gratuita
Click here for more

Solutii rapide si cu cheltuieli minime pentru indeplinirea cerintelor Cele mai economice si rapide solutii pentru indeplinirea conditiilor

legitimatie electrician autorizat anre gradul IIA IIIB legitimatie electrician autorizat anre gradul IIIA legitimatie electrician autorizat anre gradul IIA IIB legitimatie responsabil tehnic cu executia anre

De 10 ani ajutam companiile din Romania in demersul de obtinere a atestarii ANRE necesare pentru realizarea lucrarilor dorite. Peste 217 de companii au obtinut atestarea apeland la serviciile noastre.


Cine suntem?

ing. Ciucă Marcel Mihai Absolvent al IPTV din Timisoara, FACULTATEA de ELECTROTEHNICA cu specialitatea electrotehnica , ELECTRICIAN AUTORIZAT ANRE - gradul IIIA + IIIB (include IIA + IIB), RTE (Responsabil Tehnic cu Executia) autorizat ANRE, cu o experienta de peste 29 de ani in domeniul instalatiilor electrice.

ing. Ciucă Andrei Absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, FACULTATEA de AUTOMATICA si CALCULATOARE, Electrician Autorizat ANRE - gradul IIA + IIB, cu o experienta de 3 ani in domeniul instalatiilor electrice si de 10 de ani in domeniul IT.

In ce credem ?

Promptitudine, responsabilitate, profesionalism, calitate, seriozitate.